Cykelklubbens historie

I efteråret 2005 fødes de første tanker om opstart af en motions-cykelklub i Kjellerup. Igennem et par år har en lille flok cykelentusiaster mødtes hver tirsdag og torsdag, for at cykle sammen. Et par stykker af dem ville gerne have tingene organiseret en smule.

Det sker den 9. januar 2006 hvor flokken er inviteret til TEAM DESIGNAS holdpræsentation. Her begynder det for alvor at tage fart, da Designa tilbyder cykel tøj til alle medlemmer, hvis der laves en motions-cykelklub.

Den 25. februar 2006 kommer der 84 deltagere til stiftende generalforsamling, og klubben er en realitet. Allerede få dage senere er vi oppe på 114 medlemmer.

Med cykel tøj sponseret af Designa, er det naturligt at kalde klubben Designa Motions-cykling.

Der har fra starten været fast træning flere gange hver uge. Vi arrangerer et flot cykelløb, Giro de Kjellerup, som er en årlig tilbagevendende begivenhed. Vi har deltagere fra klubben med på mange af de cykelløb, som afholdes både herhjemme og i udlandet.

Vores hovedformål er, at øge interessen for motion-cykling. Alle kan være med. Det er bredde idræt i ordets bedste forstand.