Velkommen til Sensommerløbet

Vi glæder os til at byde velkommen til årets Sensommer løb d. 25. august.

Vi har tilrettelagt 3 cykeldistancer, som går gennem det smukke Midtjyske landskab. En distance på 105 km med 1016 højdemeter og en distance på 80 km med 664 højdemeter, og endelig en distance på 45 km. med 305 højdemeter. Der er på alle distancer lagt stor vægt på sikkerhed, og hjemmeværnet/trafikofficials vil være til stede ved de store veje. Der vil derudover også være race Marshalls på motorcykler med på ruten.

105 km ruten: Start kl. 09.30 fra Arena Midt, Kjellerup.

Ruten følges med 80 km. til Skjern Kirke hvor første sløjfe er op til Læsten og ned til Fussingø så retur til Ålum, hvor de 2 ruter mødes igen og kører op over ”Tour de France bakken” til første depot. Ruten slår herefter et smut til Dagsvad ved Langå og op til Vellev. Kort før Hinge kommer den sidste sløjfe op til Lemming og Serup. Ruten er ret kuperet og tilrettelagt med nogle rigtig gode udfordringer hele vejen. Ruten følger med mellemrum 80 km. ruten.

80 km ruten: Start kl. 09.45 fra Arena Midt, Kjellerup.

Ruten følger 105 km. ud til Skjern Kirke hvor de skilles for en kort stund. 80 km. fortsætter langs Nørreåen til Ålum hvor de samles igen, frem til første depot efter 49 km. i Vester-Velling.
Her skilles de igen og 80 km. går næsten direkte hjem mod Kjellerup over Ulstrup. I Hvorslev rammer ruterne sammen igen og følges ad til Hinge, hvor 80 km. kører lige hjem til Kjellerup sammen med 47 km.

47 km ruten: Start kl. 10.00 fra Arena Midt, Kjellerup.

Ruten er med sine 350 højdemeter en let rute. Alle kan være med, en super oplevelse i flotte omgivelser.
De første 19 km. følger den de 2 andre ruter, men så går den ned til Bjerringbro og op til Sahl hvor der er depot for alle 3 ruter. Herefter følger den igen de 2 andre, for så at dreje fra sammen med 80 km. i Hinge.

Der er mulighed for omklædning og bad i Arena Midt.

Efter løbet er Kjellerup Cykelklub vært med pølser og brød til alle startende.